Haar en hoofdhuid behandelingen

Wil je niet alleen je haar knippen of kleuren, maar ook je hoofdhuid en haar goed verzorgen? Heb je last van hoofdhuidproblemen of haaruitval? Dan is een Kerasilk hoofdhuidbehandeling de oplossing. Of kies voor een intensieve BondPro-behandeling voor een betere kwaliteit van je haar.

Ben je geïnteresseerd in onze haar- en hoofdhuidbehandelingen? Boek dan online of bel naar 035-6934002.

 

 

 

Kerasilk 

Revitaliseer je hoofdhuid, maak je haar mooier.

Een verjongende hoofdhuidverzorgingsroutine geïnspireerd door huidverzorging.

Wist je dat je hoofdhuid zes keer sneller oud wordt dan je gezichtshuid? En nog belangrijker, wist je dat de veroudering van je hoofdhuid van invloed is op de conditie van je haar? Mooi haar begint met een goed verzorgde hoofdhuid.

Externe invloeden zoals UV-stralen, vervuiling, chemische belasting, hitte en kou kunnen allemaal leiden tot oxidatieve stress, wat de belangrijkste oorzaak is van de veroudering van de hoofdhuid.

Kerasilk Redensifying en Anti-Dandruff producten zijn verrijkt met Ectoin, een van de krachtigste natuurlijke beschermers die de hoofdhuid effectief beschermt tegen oxidatieve stress. Dit wordt ondersteund door segment-specifieke ingrediënten die individuele tekenen van veroudering van de hoofdhuid bestrijden en beschermen.

Onze producten zijn vrij van siliconen, sulfaten, kleurstoffen, microplastics en minerale oliën. Daarnaast zijn ze 100% vegan en klimaatneutraal.

 

 

Kerasilk redensifying behandeling

Voor dunnerwordend, zwak haar.

De formule met Ectoin en ginseng beschermt effectief tegen erfelijke haaruitval, versterkt de haaraanzet en verbetert de haarverankering voor langdurig dikker en voller haar. Daarnaast revitaliseert het de hoofdhuid en beschermt het tegen oxidatieve stress.

 

 

 

 

Kerasilk anti-dandruff behandeling

‎Gezuiverd, verzacht, beschermd.‎

Een zeer effectieve behandeling verrijkt met Biomimetic Silk, Ectoin en Piroctone Olamine. Onze 100% vegan formule verwijdert alle soorten roos, herstelt de balans van de vette hoofdhuid en versterkt de natuurlijke beschermlaag van de hoofdhuid, wat zorgt voor een langdurig en zuiverend effect.

 

 

 

 

 

 

Bondpro+

BondPro+ gemengd met Goldwell kleurproducten biedt de mogelijkheid om de gewenste kleur te bereiken, terwijl tegelijkertijd de haarvezel wordt versterkt en de verbindingen worden ondersteund tijdens het kleurproces. BondPro+ helpt bij het voorkomen van haarbreuk tijdens alkalische behandelingen en beschermt het haar tegen beschadigingen.