Kleurbehandelingen

 

Wil je prachtige highlights? een gave creatieve kleuring? of van je gijze haren af?

Wij geven graag advies!

Loop bij ons binnen, of bel naar 035-6934002.

 

 

 

 

 

Highlights half head

 

Half head highlight bestaat uit ongeveer 30 tot 35 folies en wordt meestal ingezet over de gehele midden scheiding. Ook worden er een aantal folies rond de contouren van je gezicht geplaatst en in de nek. Op deze manier creëer je een lichte, natuurlijk ogende face framing en vallen de blonde highlights vanuit de midden scheiding over de rest van je haar heen wat vooral opvalt als je het los draagt. Het overige deel van je haar (de achter- en onderkant) behoudt zijn oorspronkelijke kleur. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk, sun-kissed effect.

Half head highlight is dus een goede optie als je je haar het liefst los draagt. Als je je haar vast draagt, is het haar aan de onder- en achterkant donkerder. Alle highlights behandelingen zijn inclusief toner, dit doen wij omdat je dan de mooiste kleuren kan creëren met veel glans. 

 

 

Highlights full head

 

Voor de echte blondine is er de full head highlight (70+ folies). Op deze manier kunnen wij het haar heel licht maken op een natuurlijk ogende manier. De folies worden door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. Als je uitgroei zichtbaar wordt na een paar weken, kun je kiezen voor half head highlights om de aanzet bij te werken. Alle highlights behandelingen zijn inclusief toner, dit doen wij omdat je dan de mooiste kleuren kan creëren met veel glans.

Balayage

 

Bij een balayage is de bovenkant van het haar donkerder dan de lengten en punten. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke overloop en ziet je haar er niet heel erg gekleurd uit. Daarom ook een groot voordeel; je ziet geen uitgroei! Kort samengevat geeft deze haarverf techniek een sunkissed look aan je haar.

Creatieve kleuringen

 

Voor onze creatieve kleuring werken wij met elumen stay en elumen play.

Elumen play gaat 10 tot 15 wasbeurten mee

Elumen stay blijft permanent in het haar.

In beide producten kunnen wij elk gewenste kleur maken, voor het ultieme creatieve eindresultaat.

 

Colorance spoeling

 

Hoe gezonder het haar, hoe mooier en glanzender het kleurresultaat.

Colorance geeft briljante glans, is uitzonderlijk mild en beschadigd haar voelt tot wel 30% zachter en gladder aan.

Wij gebruiken colorance voor het opfrissen van gekleurd haar, tonen na een highlight behandeling  maar ook voor een milde kleuring die tot wel 75% grijsdekkend is.

 

 

 

100% grijsdekking

 

Met topchic verf bieden wij 100% grijsdekking met een perfect bereik.

Van luxeuze warme en heldere koele blondtinten, rijke warme en elegante koele bruintinten tot levendige warme en koele intensieve roodtinten.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: