Kleurbehandelingen

 

Wil je prachtige highlights, een creatieve kleuring, of wil je af van je grijze haren?

Wij geven graag advies! Loop bij ons binnen of bel naar 035-6934002.

 

 

 

 

 

Highlights half head

 

Een half head highlight bestaat uit ongeveer 30 tot 35 folies en wordt meestal geplaatst over de gehele middenscheiding van het haar. Daarnaast worden er een aantal folies geplaatst rondom het gezicht en in de nek, om zo een lichte en natuurlijk ogende 'face framing' te creëren. De blonde highlights vallen vanuit de middenscheiding over de rest van het haar, wat vooral opvalt als je het haar los draagt. Het overige deel van het haar (de achter- en onderkant) behoudt zijn oorspronkelijke kleur, waardoor je een heel natuurlijk en zonovergoten effect krijgt.

Een half head highlight is dus een goede keuze als je je haar het liefst los draagt. Als je je haar vast draagt, is het haar aan de onder- en achterkant donkerder. Alle highlight behandelingen zijn inclusief toner, omdat dit zorgt voor de mooiste kleuren en veel glans.

 

Highlights full head

 

Voor de echte blondines is er de full head highlight (70+ folies). Op deze manier kunnen wij het haar op een natuurlijke wijze heel licht maken. De folies worden door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. Als je na een paar weken uitgroei ziet, kun je kiezen voor half head highlights om de aanzet bij te werken. Alle highlight behandelingen zijn inclusief toner, omdat je daarmee de mooiste kleuren en veel glans kunt creëren.

 

 

Balayage

 

Bij een balayage wordt de bovenkant van het haar donkerder dan de lengten en punten, waardoor er een natuurlijke overloop ontstaat en het haar er niet te gekleurd uitziet. Een groot voordeel hiervan is dat er geen duidelijke uitgroei te zien is. Kortom, deze verftechniek zorgt voor een sunkissed look van het haar.

Creatieve kleuringen

 

 

Voor onze creatieve kleuringen werken wij met Elumen Stay en Elumen Play.

Elumen Play is een semi-permanente haarkleuring die 10 tot 15 wasbeurten meegaat.

Elumen Stay is een permanente haarkleuring die blijvend in het haar blijft zitten.

Met beide producten kunnen we elke gewenste kleur maken voor een ultiem creatief eindresultaat.

Colorance spoeling

 

Hoe gezonder het haar, hoe mooier en glanzender het kleurresultaat. Colorance geeft briljante glans, is uitzonderlijk mild en maakt het haar tot wel 30% zachter en gladder.

Wij gebruiken colorance om gekleurd haar op te frissen, voor het tonen na een highlight behandeling en ook voor een milde kleuring die tot wel 75% grijze haren dekt.

 

 

 

100% grijsdekking

 

Met Topchic verf bieden wij een perfecte grijsdekking van 100% en een breed scala aan kleuren. Je kunt kiezen uit luxe warme en heldere koele blondtinten, rijke warme en elegante koele bruintinten en levendige warme en koele intensieve roodtinten.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: