CG krul knip techniek

Heb jij krullend of golvend haar en lukt het niet om je krullen mooi te krijgen? Dan hebben wij de oplossing!

Onze specialisten zijn getraind in de CG krul knip methode, die ervoor zorgt dat jouw krullen beter gedefinieerd worden en de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Onze CG krul knip behandelingen zijn inclusief een detox treatment, herstelbehandeling en het drogen van je haar. Na de behandeling zullen jouw krullen mooi gebundeld zijn en zal je haar er gezonder en veerkrachtiger uitzien.

Wil je een afspraak maken? Bel ons dan op 035-6934002.

 

 

 

 

Bouclème

KRULLEN BOOST

De plantaardige haarverzorgingsproducten van Bouclème zijn speciaal ontworpen voor krullen. Het assortiment, dat bestaat uit shampoos, maskers, gels en behandelingen, is ontwikkeld om intensief te hydrateren en zo krullen gezond, sterk en natuurlijk te houden.

Bouclème is volledig CG-proof en is momenteel erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Alle producten bevatten minimaal 95% natuurlijke ingrediënten en de verpakkingen zijn gemaakt van rietsuiker en volledig biologisch afbreekbaar, wat het merk zeer duurzaam maakt.

De producten zijn vrij van siliconen, parabenen en sulfaten en hydrateren het haar perfect, terwijl ze het beschermen tegen pluis. Bovendien bevatten de producten geen alcohol en zijn ze ontworpen volgens de curly girl method. Bouclème test haar producten niet op dieren.